CONTACT

Bodemisolatie

In de kern van onze dienstverlening ligt een diepgaande betrokkenheid bij het verbeteren van wooncomfort en energie-efficiëntie. Dit bereiken we door ons te richten op een vaak over het hoofd gezien aspect van woningisolatie: de bodem. Voor onze bodemisolatie diensten vertrouwen we op twee uiterst effectieve materialen: vloerfolie en EPS parels, elk met unieke eigenschappen die bijdragen aan een significant verbeterde isolatie van een woning.

  • Vloerfolie is een innovatieve oplossing die een reflecterende barrière vormt tegen kou vanuit de kruipruimte, waardoor de warmte binnen een huis blijft waar het hoort. Het is waterdicht en helpt zo ook vochtproblemen vanuit de bodem tegen te gaan, een veelvoorkomend probleem in veel woningen.
  • EPS parels, lichtgewicht maar met uitstekende isolerende capaciteiten, worden ingeblazen in de kruipruimte om een isolerende laag te vormen die warmteverlies door de vloer minimaliseert. Hun vermogen om zich aan te passen aan elke ruimte zorgt voor een volledige dekking zonder koude bruggen.

Door te kiezen voor bodemisolatie, investeert u niet alleen in direct merkbaar hoger wooncomfort en lagere stookkosten, maar draag je ook bij aan de duurzaamheid van jouw woning. Onze professionele installatie zorgt ervoor dat de isolatie nauwkeurig en effectief wordt aangebracht, voor een langdurig resultaat waar je jaren plezier van zult hebben.

Ontdek de voordelen van geavanceerde bodemisolatie. Neem vandaag nog contact op  voor een vrijblijvende offerte en maak de eerste stap naar een comfortabeler en energiezuiniger thuis.