CONTACT

Spouwmuurisolatie

Wij zetten ons in voor het verhogen van de energie-efficiëntie en het comfort van uw woning met onze geavanceerde spouwmuurisolatie diensten. We begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze specialisten maken gebruik van de beste materialen in de industrie omjouw spouwmuren optimaal te isoleren:

  • EPS Parels: Deze lichtgewicht polystyreen parels zijn ideaal voor het opvullen van spouwmuren, bieden uitstekende thermische isolatie, en zijn waterafstotend, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor uw woning.

  • Minerale Glaswol: Bekend om zijn geluidsisolerende eigenschappen en thermische prestaties, gebruiken we minerale glaswol voor een milieuvriendelijke isolatie die ademt en uw woning warm houdt.

  • UF Schuim (Foam): Voor de ultieme afdichting en isolatiewaarde kiezen we soms voor UF schuim. Dit materiaal expandeert om elke hoek en kier te vullen, waardoor koudebruggen worden geëlimineerd en uw energiekosten dalen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van isolatieoplossingen die niet alleen uw leefomgeving verbeteren maar ook bijdragen aan een duurzamere planeet. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe spouwmuurisolatie jouw huis comfortabeler, stiller en energiezuiniger kan maken.