CONTACT

Vleermuisvrij maken

We bieden gespecialiseerde diensten aan voor het vleermuisvrij maken van gebouwen en structuren, een delicate taak die kennis, respect voor de natuur, en aandacht voor de wettelijke bescherming van vleermuizen vereist. Ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen de behoeften van onze klanten en de noodzaak om deze beschermde diersoorten te respecteren en te behouden.

Onze aanpak is gebaseerd op grondige inspecties en de implementatie van humane en wettelijk toegestane methoden om vleermuizen te verplaatsen of te weren, zonder ze te schaden. Dit proces begint met een zorgvuldige evaluatie van de aanwezigheid van vleermuizen, gevolgd door het ontwikkelen van een plan dat zowel effectief als ethisch is, om de dieren veilig te verplaatsen naar een geschikte, alternatieve habitat.

Wij werken nauw samen met lokale natuurbehoudsorganisaties en specialisten om ervoor te zorgen dat onze methoden voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving en dat ze de vleermuizenpopulatie niet negatief beïnvloeden. Onze expertise omvat ook het adviseren en implementeren van preventieve maatregelen om toekomstige kolonisatie van vleermuizen in jouw pand te voorkomen, zoals het plaatsen van vleermuiskasten in de nabije omgeving als alternatieve schuilplaatsen.

Het vleermuisvrij maken van jouw pand is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen, met een diep respect voor deze nuttige en wettelijk beschermde dieren. Kies voor een zorgvuldige, verantwoorde aanpak die de veiligheid van zowel de vleermuizen als de bewoners van het pand waarborgt.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het verantwoord beheren en beschermen van vleermuizen in en rond jouw pand. Samen werken we aan een oplossing die goed is voor jou en voor de natuur.